Λεβάντε – Σεβίλλη 0-1: Δεν αστειεύεται, πάει για πρωτάθλημα (vid)

Gazzetta team
Λεβάντε – Σεβίλλη 0-1: Δεν αστειεύεται, πάει για πρωτάθλημα (vid)

bet365

Η Σεβίλλη πέρασε και από τη Λεβάντε (0-1), έγραψε τρίτο σερί διπλό, είναι αήττητη εννέα αγωνιστικές και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή. Κατρακύλας συνέχεια για Βαλένθια.

Ο Εν-Νεσίρι είναι ασταμάτητος. O Μαροκινός σέντερ φορ κάνει εκπληκτικά πράγματα στη σεζόν και φτάνοντας τα 18 γκολ στη La Liga, οδηγεί τη Σεβίλλη σε μία απίθανη σεζόν. Στην έδρα της Λεβάντε σκόραρε το μοναδικό τέρμα του ματς και οι Ανδαλουσιανοί πέρασαν με 0-1, στην τρίτη διαδοχική νίκη τους σε ισάριθμες εξόδους στη σειρά. Με αυτό το τρίποντο βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή (σ.σ.: ματς περισσότερο από Ατλέτικο Μαδρίτης) και ρεαλιστικά πλέον μπορούν να προβάλουν ως συνδιεκδικητές του τίτλου. Ο Εν-Νεσίρι έβαλε ένα υπέροχο γκολ και αφού άδειασε τον πορτιέρο και προσποιήθηκε στη μισή αντίπαλη άμυνα, καθάρισε για τους φιλοξενούμενους που τρέχουν αήττητο εννέα αγωνιστικών. Ποτέ στην ιστορία της στην 32η αγωνιστική η Σεβίλλη δεν ήταν τόσο ψηλά στη βαθμολογία (67 βαθμοί).

Τα χάλια της η Βαλένθια

Αντιθέτως, από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες είναι χωρίς νίκη για τέσσερα ματς και αυτή τη φορά ταπεινώθηκαν με 3-1 από την αρκετά καλή φέτος Οσασούνα, η οποίοα είναι αήττητη έξι αγωνιστικές (τρεις σερί νίκες) και ουσιαστικά έχει σωθεί με ευκολία. Χάβι Μαρτίνεθ (13'), Καγιέρι (32') και Ρομπέρτο Τόρες (67' πεν.) καθάρισαν για τους γηπεδούχους, με τον Γκαμεϊρό να έχει ισοφαρίσει προσωρινά (30'). Η Βαλένθια βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα