Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 1-2: Οι Ανδαλουσιανοί στο -3 ονειρεύονται τίτλο (vid)

Gazzetta team
Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 1-2: Οι Ανδαλουσιανοί στο -3 ονειρεύονται τίτλο (vid)

bet365

Η Σεβίλλη κάνει τρομερό come back στη La Liga και με το πέρασμά της (1-2) από τη Σοσιεδάδ, ανέβηκε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Ηταν αναποφάσιστη. Τα ήθελε όλα, αλλά δεν είχε το αντίστοιχο βάθος στο ρόστερ, ώστε να το υποστηρίξει. Η Σεβίλλη όμως έμεινε εκτός Champions League και Κυπέλλου και τώρα αφοσιωμένη στη La Liga, σκέφτεται πλέον ότι μπορεί να κυνηγήσει το θαύμα. Αφού την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από τη Θέλτα, τώρα έκανε διπλό και στο “Ανοέτα”, κάνοντας το 1-2 με ανατροπή κόντρα στη Σοσιεδάδ και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή.

Οι Βάσκοι προηγήθηκαν νωρίς με το πρώτο γκολ του Κάρλος Φερνάντεθ (5'), αλλά οι Ανδαλουσιανοί χτύπησαν δύο δορές σε δύο λεπτά και πήραν εκείνοι το τρίποντο. Ο Φερνάντο (22') ισοφάρισε και ο Εν-Νεσίρι (24') με το 15ο τέρμα του στη La Liga έστειλε την ομάδα του σε απόσταση βολής από το όνειρο του τίτλου, αν και Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν ματς λιγότερο.

Σώνεται η Οσασούνα

Καθώς η La Liga έχει μπει στην τελική ευθεία της, κάθε τρίποντο είναι πολύτιμο. Ειδικά αυτό που πήρε η Οσασούνα με το 2-0 επί της Ελτσε, όχι μόνο την έστειλε στο +11 από τον υποβιβασμό, αλλά άφησε τους ηττημένους εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ο Κίκε Μπάρχα (38') και το αυτογκόλ του Ντιέγο Γκονθάλεθ (68') καθάρισαν το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα είναι τρομερά δύσκολο να κινδυνέψουν πλέον, έχοντας από κάτω τους οκτώ ομάδες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα