Αζάρ – Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει Μπαρτσελόνα, σταθερά απών από τα Clasico (pic)

Gazzetta team
Αζάρ – Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει Μπαρτσελόνα, σταθερά απών από τα Clasico (pic)

bet365

Για τέταρτη διαδοχική φορά από τη στιγμή που μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εντέν Αζάρ μένει εκτός αποστολής για ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα και δεν θα αγωνιστεί στο Clasico κορυφής (10/4, 22:00, Cosmotesports2HD).

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την πολυδάπανη και «ηχηρή» μεταγραφή του στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Κι ακόμα, το όνομά του Εντέν Αζάρ δεν έχει αναγραφεί ούτε καν στους αναπληρωματικούς των Μερένγκες, στο πιο πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Ευρώπης, το Clasico κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Αφού έχασε τα τρία πρώτα ντέρμπι της καριέρας του στη Βασίλισσα, ο Βέλγος τελικά θα κάνει το 4Χ4, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν τον άφησε εκτός αποστολής από την προσεχή αναμέτρηση κορυφής στη La Liga (10/4, 22:00, Cosmotesports2HD).

Ο Βέλγος είχε επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον πιο πρόσφατο τραυματισμό του, αλλά όπως συνέβη και στο μεσοβδόμαδο ματς του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ, κρίθηκε ανέτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του. Άλλωστε, ο Γάλλος τεχνικός το είχε δηλώσει ξεκάθαρα, ότι δεν πρόκειται να ρισκάρει με την κατάστασή του και όπως αποδείχθηκε δεν είχε πρόθεση να τον ρίξει κατευθείαν στα «βαθιά», δίχως αγωνιστικό ρυθμό.

Απόντες επίσης από πλευράς Μαδριλένων θα είναι οι Ράμος, Βαράν και Καρβαχάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα