Πρόεδρος La Liga: «Αυτός που προσβάλλει τον Ντιακαμπί έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά, δεν είναι ο Κάλα» (vid)

Gazzetta team
Πρόεδρος La Liga: «Αυτός που προσβάλλει τον Ντιακαμπί έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά, δεν είναι ο Κάλα» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι αυτός που εξαπολύει τη ρατσιστική επίθεση στον Μουκτάρ Ντιακαμπί έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά και άρα δεν είναι ο Χουάν Κάλα.

Η υπόθεση «Κάλα-Ντιακαμπί» παραμένει στο επίκεντρο του ισπανικού Τύπου, καθώς ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί. Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί επιμένει ότι ο Χουάν Κάλα τον αποκάλεσε «γαμ@@@νο αράπη», ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Κάντιθ αντικρούει τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Γάλλου, λαμβάνοντας άμεση απάντηση από τη Βαλένθια.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, παραχώρησε την Πέμπτη (8/4) συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή υποστήριξε ότι από το διάρκειας ενάμιση λεπτού ηχητικό που έχει στην κατοχή του το αρμόδιο πειθαρχικό τμήμα προκύπτει ότι αυτός που εξαπέλυσε τη ρατσιστική επίθεση στον αμυντικό της Βαλένθια έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά και άρα δεν είναι ο Κάλα!

«Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχουμε περισσότερα νέα. Υπάρχει ένα ηχητικό διάρκειας ενάμιση λεπτού και αυτός που το λέει έχει νοτιοαμερικάνικη προφορά, άρα δεν είναι ο Κάλα. Προσπαθούμε να «καθαρίσουμε» από το θόρυβο τα ηχητικά και έχουμε προσλάβει έναν ειδικό στην ερμηνεία χειλιών. Ο Κάλα λέει κάτι, αλλά θα το δούμε. Θα ενημερώσουμε μόλις λάβουμε την έκθεση του ειδικού από τα χείλη του Κάλα. Θα εντοπίσουμε τον παίκτη και θα δοθεί λύση»

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (7/4) η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι βλέπει «ρατσιστικές ενδείξεις« στον Κάλα.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα