Ντι Μαρία: «Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη, σημασία έχει να είναι ευτυχισμένος»

Ντι Μαρία: «Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη, σημασία έχει να είναι ευτυχισμένος»

bet365

Ο Ντι Μαρία, μάλλον είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για το ενδεχόμενο να παίξει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσο οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο πλησιάζει κι η μέρα εκπνέει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Κάπου εκεί θα μάθουμε και το αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας ή αν θα την κάνει για άλλες πολιτείες. Η Σίτι κι η Παρί έχουν συνδεθεί με την περίπτωσή του, περιμένοντας απλά την απόφασή του.

Ο Ντι Μαρία, ο οποίος έχει συνυπάρξει μαζί του στην εθνική, αναφέρθηκε σε όσα γράφονται όλο αυτό το διάστημα σχολιάζοντας:

«Μέσα απ' όλη την καριέρα μου και βάσει των όσων έχω δει μπορώ να πω ότι ο Λίο είναι από άλλο πλανήτη. Το να τον έχω συμπαίκτη θα ήταν πανέμορφο. Ωστόσο, είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, έχει συμβόλαιο. Μετά απ' αυτό θα δούμε. Μιλάω πολύ μαζί του και πάντα του εξηγώ πώς αυτό που είναι σημαντικό, είναι η δική του ευτυχία αλλά και της οικογένειάς του. Είναι δύσκολο να πω κάτι άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα