Κάντιθ - Βαλένθια 2-1: Νίκη στη σκιά του ρατσιστικού επεισοδίου Κάλα - Ντιακαμπί (vid)

Gazzetta team
Κάντιθ - Βαλένθια 2-1: Νίκη στη σκιά του ρατσιστικού επεισοδίου Κάλα - Ντιακαμπί (vid)

bet365

Η Κάντιθ νίκησε 2-1 τη Βαλένθια με αποτέλεσμα να περνά σε δεύτερη μοίρα, στη σκιά της αποχώρησης των νυχτερίδων στο 33' λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που κατήγγειλαν εις βάρος του Μουκτάρ Ντιακαμπί από τον Χουάν Κάλα.

Η Κάντιθ υποδέχτηκε τη Βαλένθια, τη νίκησε με 2-1, αλλά το αποτέλεσμα και το σκορ στην αναμέτρηση του «Ραμόν ντε Καράνθα» πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Κι αυτό γιατί το ματς διεκόπη λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρα παιχνιδιού (33') και για περίπου 15 λεπτά. Όλα ξεκίνησαν από μία αψιμαχία του Χουάν Κάλα με τον Μουκτάρ Ντιακαμπί. Ο Γάλλος αμυντικός των «νυχτερίδων» αποχώρησε έξαλλος, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι συμπαίκτες του.

Η Βαλένθια με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για ρατσιστική επίθεση εκ μέρους του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ. Ο Ντιακαμπί δεν βγήκε ο ίδιος ξανά στον αγωνιστικό χώρο - αντικαταστάθηκε από τον Ούγκο Γκιγιαμόν - αλλά ζήτησε από τους συμπαίκτες του να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς.

Ο Κάλα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο κι έδωσε τη θέση του στον Μάρκος Μάουρο. H Κάντιθ άνοιξε το σκορ στο 14' όταν ο Κάλα εκμεταλλεύτηκε την περίεργη τροχιά που πήρε η μπάλα μετά την κόντρα στη σέντρα του Φάλι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γκονσάλο Γκέδες με εξαιρετική κάθετη έβγαλε μόνο τον Κεβέν Γκαμεϊρό στο 19' κι εκείνο με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Λεδέσμα και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν το τρίποντο στο 88ο λεπτό με κεφαλιά του Μάρκος Μάουρο μετά από σέντρα του Ιβάν Αλέχο.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα