Μήνυμα συμπαράστασης από τον Ρονάλντο στον Φατί για τον τραυματισμό του: «Θα επιστρέψεις σύντομα» (pic)

Κώστας Τόπας
Μήνυμα συμπαράστασης από τον Ρονάλντο στον Φατί για τον τραυματισμό του: «Θα επιστρέψεις σύντομα» (pic)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την συμπαράστασή του στον, Ανσού Φατί, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα με πρόβλημα στο γόνατο.

Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Τον περασμένο Νοέμβρη, ο Ανσού Φατί υπέστη τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του, καθώς υπέστη ρήξη του έσω μηνίσκου του αριστερού γονάτου. Η θεραπεία που ακολουθούσε ο Ανσού Φατί για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν απέφερε τα αποτελέσματα που θα περίμεναν στην Μπαρτσελόνα και ο νεαρός επιθετικός θα αργήσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, ο 18χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει να ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την πλευρά του, θέλησε να του δώσει δύναμη, μέσω των social media, λέγοντας του πως σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα