Μπαρτσελόνα: Νέο σοκ με τον Φατί, μπορεί να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Νέο σοκ με τον Φατί, μπορεί να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν!

bet365

Άσχημα μαντάτα για το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, ο οποίος ενδέχεται να χρειαστεί να περάσει και πάλι από το χειρουργείο και να χάσει το υπόλοιπο πρωτάθλημα, το Euro, αλλά και μια πιθανή συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νέα αναποδιά για τον Ανσού Φατί, ο οποίος ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στον έσω μηνίσκου του αριστερού γονάτου (07/11) και, δύο ημέρες αργότερα, υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο γιατρός Ραμόν Κουγάτ, εξπέρ στις επεμβάσεις γονάτου, είχε προβλέψει τετράμηνη απουσία του 18χρονου εξτρέμ, η αποθεραπεία του οποίου όμως δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση, οι οποίες διαψεύστηκαν και η καθυστέρηση στην επιστροφή αποδόθηκε σε μια μόλυνση.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Catalunya Ràdio», όμως, η κατάσταση του Φατί δεν βελτιώνεται και πιθανότατα θα χρειαστεί να μπει και πάλι στο χειρουργείο. Σε μια τέτοια περίπτωση, βεβαίως, ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν με την Μπάρτσα και, συν τοις άλλοις, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού (είχε πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην 23άδα του Λουίς Ενρίκε), αλλά και μια πιθανή συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα