Μπαρτσελόνα: Δεν επιστρέφει ο Βαλντές

Μπαρτσελόνα: Δεν επιστρέφει ο Βαλντές

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Δεν επιστρέφει ο Βαλντές

bet365

Δεν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Βίκτορ Βαλντές, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής και όχι ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Προκριματικά Μουντιάλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Στις προεκλογικές του ομιλίες ο Λαπόρτα έχει τονίσει κατ’ επανάληψη τη πρόθεση του να συσπειρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Καταλανός παράγοντας θέλει να επαναφέρει στον σύλλογο πρόσωπα τα οποία συνετέλεσαν στις προηγούμενες επιτυχημένες πορείες της ομάδας.

Ονόματα όπως αυτά των Γκουαρδιόλα, Τσάβι, Ινιέστα, Βαλντές και άλλων που χαίρουν απόλυτης εκτίμησης του καταλανικού κοινού. Μάλιστα, ο Βαλντές το τελευταίο διάστημα ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τον Τζουάν Λαπόρτα, για την επιστροφή του στους «μπλαουγκράνα», αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα γίνει.

Οπως αναφέρει το «Catalunya Ràdio», ο Λαπόρτα του πρότεινε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής τερματοφυλάκων. Κάτι που βρήκε κάθετο τον άλλοτε πορτιέρε της Μπάρτσα, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βίκτορ Βαλντές είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι χρέη προπονητή της Χόρτα, ομάδας που αγωνίζεται στα τοπικά της Ισπανίας, αλλά τον Γενάρη απομακρύνθηκε από τη τεχνική ηγεσία της και έκτοτε αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα