Μπαρτσελόνα – Μέσι: Το σχέδιο του Λαπόρτα για να τον κρατήσει

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Το σχέδιο του Λαπόρτα για να τον κρατήσει

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Μέσι: Το σχέδιο του Λαπόρτα για να τον κρατήσει

bet365

Για να κρατήσει για πάντα τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Τζουάν Λαπόρτα ετοιμάζεται να του προσφέρει μείωση αποδοχών, αλλά ταυτόχρονα και συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με την Μπαρτσελόνα.

Αφού ορκίστηκε και έκανε δημόσιες “αγάπες” στον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο θα παλέψει να κρατήσει στην Μπαρτσελόνα, ο Τζουάν Λαπόρτα έχει ήδη έτοιμο και το σχέδιο του, ώστε να καταφέρει να τον πείσει να παραμείνει. Σύμφωνα μάλιστα με την αργεντίνικη “Ole”, το πλάνο του περιλαμβάνει δύο βασικά σημεία, με τον νέο πρόεδρο του club να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό και στην τέλεια προσωπική σχέση που έχει με τον σούπερ σταρ της ομάδας.

Αρχικά ο Λαπόρτα θα προτείνει στον Μεσι μείωση αποδοχών της τάξης του 30%, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να αντεπεξέλθει οικονομικά σε μία τρομερά δύσκολη περίοδο που βιώνουν τα ταμεία των Καταλανών. Ωστόσο, για να αντισταθμίσει αυτή τη μείωση, ο Λαπόρτα θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο εφ' όρου ζωής μέσα στο club, για όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Κανείς βέβαια δεν ξέρει τι έχει στο κεφάλι του ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φαίνεται να μην είναι πλέον τόσο κάθετος προς την αποχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Μέσι από σήμερα είναι ελεύθερος: Να φύγει ή να μείνει…
Το «φεύγω» του Μέσι και η ζαριά του νέου προέδρου
Θα είναι ο Λαπόρτα η λύση ή απλά ένα αποτυχημένο sequel;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα