Σεβίλλη – Ελτσε 2-0: Με Εν-Νεσίρι δεν χάνει το Champions League (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη – Ελτσε 2-0: Με Εν-Νεσίρι δεν χάνει το Champions League (vid)

bet365

Δεύτερη σερί αγωνιστική όπου ο Εν-Νεσίρι καθαρίζει για τη Σεβίλλη, στέλνοντάς τη στο +9 από την 5η θέση και πιο γερά τυλιγμένη στο... σεντόνι. Θύμα της αυτή τη φορά η Ελτσε (2-0).

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες μέρες από τον αποκλεισμό της από το Champions League και η Σεβίλλη φρόντισε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε, ώστε να κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στη μεγάλη διοργάνωση και για την επόμενη σεζόν. Μετά την αποτυχία της στους “16”, νίκησε πρώτα τη Μπέτις στο ντέρμπι της πόλης και μετά την Ελτσε στο χρωστούμενο ματς που είχε για τη La Liga. Και στα δύο γι' αυτό φρόντισε ο Εν-Νεσίρι, ο οποίος αυτή τη φορά άνοιξε τον δρόμο για το 2-0 επί της Ελτσε.

Μάλιστα ο επιθετικός των Σεβιγιάνων στο γκολ που σημείωσε με το κεφάλι (43') έπεσε άτσαλα στο χορτάρι. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και η ομάδα του με τον Μπόνο να τη σώζει στο φινάλε και τον Βάσκες (89') να καθαρίζει το τρίποντο με φοβερό τακουνάκι, ανέβηκε στους 54 βαθμούς, στο +9 από τη Σοσιεδάδ και μόλις στο -3 από την 3η Ρεάλ Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα