«Καρφί» Ράμος κατά του Πέρεθ: «Δεν κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή από την ηλικία του»

«Καρφί» Ράμος κατά του Πέρεθ: «Δεν κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή από την ηλικία του»

Κώστας Τόπας
«Καρφί» Ράμος κατά του Πέρεθ: «Δεν κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή από την ηλικία του»

bet365

Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στην Ρεάλ παραμένει αβέβαιο, μιας και έως τώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ο Ισπανός στόπερ είναι ο φυσικός ηγέτης της Ρεάλ και ένας σπάνιος αμυντικός, καθώς σκοράρει με συχνότητα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι επιθετικοί. Στο πρόσφατο παιχνίδι μάλιστα της ομάδας του με την Αταλάντα για το Champions League, πέτυχε το 101ο γκολ της καριέρα του!

Το συμβόλαιο του Ράμος με τους «μερένγκες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Αν και τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως ο 34χρονος άσος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Από την πλευρά του πάντως, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως παραμένει ακόμα χλωμό το τοπίο, ενώ πέταξε και το «καρφί» του κατά του πρόεδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ λέγοντας πως ένας ποδοσφαιριστής κρίνεται από την απόδοσή του και όχι από την ηλικία του.

«Δεν μπορείς να κρίνεις τον ποδοσφαιριστή από την ηλικία, αλλά από την απόδοσή του. Δεν μπορώ ακόμα να αναφέρω τίποτα για την ανανέωσή μου. Όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσω», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα