Μπαρτσελόνα: Παραιτήθηκε μέλος της διοίκησης Λαπόρτα προτού καν αυτή αναλάβει (pic)!

Μπαρτσελόνα: Παραιτήθηκε μέλος της διοίκησης Λαπόρτα προτού καν αυτή αναλάβει (pic)!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Παραιτήθηκε μέλος της διοίκησης Λαπόρτα προτού καν αυτή αναλάβει (pic)!

bet365

Ο Τζάουμε Μιρό, ο οποίος επρόκειτο να αναλάβει χρέη οικονομικού αντιπροέδρου στη διοίκηση του Τζουάν Λαπόρτα στη Μπαρτσελόνα, αποσύρθηκε λόγω διαφωνιών με τον νέο πρόεδρο.

Ξεκίνημα με το... αριστερό κάνει ο Τζουάν Λαπόρτα στη δεύτερη προεδρική του παρουσία στη Μπαρτσελόνα. Λίγες ημέρες προτού αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της η νέα διοίκηση, ο Τζάουμε Μιρό αποσύρθηκε από αυτή.

Πρόκειται για έναν σημαντικό παράγοντα στη προεκλογική διαδικασία, αλλά και στη συνέχεια, αφού θα αναλάμβανε χρέη οικονομικού αντιπροέδρου, στην προσπάθεια της διοίκησης να βγάλει τον σύλλογο από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Με ανακοίνωσή της, η υποψηφιότητα «Estimem el Barça» (Αγαπάμε την Μπάρτσα) ανέφερε ότι ο Μιρό αποσύρθηκε επειδή θα περνούσε πολλές ημέρες στο Λονδίνο για δουλειές. Ανεπίσημα, όμως, διέρρευσε πως αποχώρησε λόγω έντονων διαφωνιών με τον Λαπόρτα.

Αυτές έχουν να κάνουν με την απόφαση του Λαπόρτα να έχει τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών αποφάσεων ο επόμενος εκτελεστικός διευθυντής Φεράν Ρεβερτέρ, ο οποίος μέχρι τώρα εργάζονταν στον ισχυρό όμιλο MediaMarktSaturn Retail Group.

Ο Μιρό θεωρούσε πως δεν θα έπρεπε ο Ρεβερτέρ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και, εξαιτίας αυτής της διαφωνίας, αποχώρησε από την διοίκηση, σε μια κίνηση που σίγουρα δεν «παίζει» υπέρ της αξιοπιστίας του Λαπόρτα σε αυτή τη νέα του προσπάθεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA Τελευταία Νέα