Ουέσκα: Περιβραχιόνιο «έργο τέχνης» με αναφορά σε Μέσι, Κρόιφ, Γκαουντί κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Ουέσκα: Περιβραχιόνιο «έργο τέχνης» με αναφορά σε Μέσι, Κρόιφ, Γκαουντί κόντρα στην Μπαρτσελόνα

bet365

Ο συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα και αρχηγός της Ουέσκα, Χόρχε Πουλίδο, θα φορά ιδιαίτερο περιβραχιόνιο με αναφορές σε Γκαουντί, Μέσι, Κρόιφ και Μασία κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Δευτέρα 15/3, 22:00), συνεχίζοντας την παράδοση της ομάδας της Αραγονίας να τιμά τους αντιπάλους της.

Η Ουέσκα αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (15/3, 22:00) την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για την 27η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και η ομάδα της Αραγονίας θα φορά ιδιαίτερο περιβραχιόνιο συνεχίζοντας την παράδοση να τιμά τους αντιπάλους της.

Όπως έκανε δηλαδή κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης (Ντι Στέφανο), Ρεάλ Σοθιεδάδ (παραλία του Σαν Σεμπαστιάν) και Έιμπαρ. Έτσι, κόντρα στους Καταλανούς o συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα και αρχηγός της Ουέσκα, Χόρχε Πουλίδο, θα φορά περιβραχιόνιο στο οποίο θα υπάρχουν αναφορές στον σταυρό του Αγίου Γεωργίου, τα χρώματα που συνδέουν τις δύο ομάδες, τη Μασία (ακαδημία της Μπάρτσα), το χαρακτηριστικό ως προς τη δόμησή του διαμέρισμα, «Εϊσάμπλε», της Βαρκελώνης, τη φανέλα (πορτοκαλί) με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1992, τον Γιόχαν Κρόιφ και το διάσημο γλειφιτζούρι «Chupachups» που έγλυφε ως προπονητής όταν έκοψε (αναγκαστικά) το κάπνισμα, τη φανέλα του περίφημου sextete (το «6 στα 6») που κατέκτησε τη σεζόν 2009-2010, τον GOAT Λιονέλ Μέσι, και ένα χαρακτηριστικό ψηφιδωτό σχεδιασμένο από τον σπουδαίο αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα