Ο Γιόβιτς θέλει να επιστρέψει στην Ρεάλ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν

Κώστας Τόπας
Ο Γιόβιτς θέλει να επιστρέψει στην Ρεάλ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζιντάν

bet365

Την επιστροφή του στη Ρεάλ θέλει ο Λούκα Γιόβιτς προκειμένου να αποδείξει στον Ζινεντίν Ζιντάν, ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της Ρεάλ.

Ο Σέρβος επιθετικός τον Γενάρη επέστρεψε στην πρώην ομάδα του, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και πλέον θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε όλοι πριν από δύο χρόνια, έχοντας σκοράρει τρία τέρματα σε εννέα εμφανίσεις.

Ο δανεισμός του στην γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει στην Ρεάλ για να μείνει ή για να αποχωρήσει μια και καλή από τους «μερένγκες» με κανονική μεταγραφή.

Πάντως, από την πλευρά του ο Λούκα Γιόβιτς, θέλει να επιστρέψει και να αποδείξει σε όλους στη Ρεάλ πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο.

«Η αποτυχία δεν είναι μια επιλογή για εμένα, ποτέ δεν ήταν. Η πίεση είναι μέρος κάθε δουλειάς νομίζω, υπάρχει παντού. Ειδικότερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσει να είμαι μαζί με τους καλύτερους και να πρωταγωνιστώ. Ξέρω τι αξίζω και ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα