Μπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με τους μάνατζερ του Αλάμπα

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με τους μάνατζερ του Αλάμπα

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με τους μάνατζερ του Αλάμπα

bet365

Το έργο του ως νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ο Τζουάν Λαπόρτα και όπως φαίνεται έχει αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «μπλαουγκράνα» για τη νέα σεζόν.

Ο 59χρονος δικηγόρος κέρδισε τις κυριακάτικες εκλογές και από σήμερα ουσιαστικά αναλαμβάνει χρέη προέδρου της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», ο Τζουάν Λαπόρτα δεν θέλει χάσει πολύτιμο χρόνο γι' αυτό κι έχει αρχίσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οπως τονίζεται μάλιστα ήρθε σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Νταβίντ Αλάμπα, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησής του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, που θα μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Λαπόρτα ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να ετοιμάσουν την πρότασή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αυστριακός αμυντικός έχει ανακοινώσει πως το τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπάγερν, ύστερα από μία πορεία 10 χρόνων στον γερμανικό σύλλογο και έχοντας πλέον κατακτήσει να πάντα σε συλλογικό επίπεδο.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως προσπαθεί να μπει... σφήνα στην υπόθεση Αλάμπα μιας κι εδώ και αρκετό διάστημα, η Ρεάλ καραδοκεί για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα