Αθλέτικ - Γρανάδα 2-1: «Λύτρωση» με Μπερενγκέρ (vid)

Αθλέτικ - Γρανάδα 2-1: «Λύτρωση» με Μπερενγκέρ (vid)

Gazzetta team
Αθλέτικ - Γρανάδα 2-1: «Λύτρωση» με Μπερενγκέρ (vid)

bet365

Με γκολ του Μπερενγκέρ στις καθυστερήσεις, Αθλέτικ επικράτησε 2-1 της Γρανάδα. Νίκη που την έφερε πιο κοντά στην τετράδα πέτυχε η Σοσιεδάδ.

H Aθλέτικ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-1 της Γρανάδα κι έμεινε ζωντανή στη μάχη για την εξάδα. Η Μπιλμπάο έμεινε πέμπτο ματς αήττητη χάρη στο γκολ του Μπερενγκέρ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ετσι, βρέθηκε στο -6 από τη Μπέτις και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο (αυτό με την Ατλέτικο). Στο 3ο λεπτό ο Βιγιαλίμπρε πέτυχε το 1-0, ο Μολίνα απάντησε στο 78', αλλά ο Μπερενγκέρ στις καθυστερήσεις έδωσε το τρίποντο.


Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αφού επικράτησε 1-0 της Λεβάντε εντός έδρας. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιλγκουαθίλ μετά τη σημαντική ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε ακόμα ένα «τρίποντο», το 4ο στα τελευταία της πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ετσι, πλησίασε την 4η Σεβίλλη στους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μερίνο στο 10' με σουτ έπειτα από παράλληλη σέντρα του Ογιαρθάμπαλ. Ο τελευταίος είχε την ευκαιρία στο 22' να διπλασιάσει με πέναλτι τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο η εκτέλεσή του δεν ήταν η ιδανική. Η Σοσιεδάδ πίεσε, έκανε ευκαιρίες, δεν πέτυχε δεύτερο γκολ, αλλά δεν απειλήθηκε κιόλας απο την αντίπαλο της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα