Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 2-1: Ανατροπή σωτηρίας για τις Νυχτερίδες (vid)

Gazzetta team
Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 2-1: Ανατροπή σωτηρίας για τις Νυχτερίδες (vid)

bet365

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, η Βαλένθια ανέτρεψε το σκορ, νίκησε 2-1 εντός έδρας τη γειτόνισσα Βιγιαρεάλ και απομακρύνθηκε οκτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Νυχτερίδες δάγκωσαν το Κίτρινο Υποβρύχιο, το οποίο έδειχνε έτοιμο για... ανάδυση, μέχρι τουλάχιστον το 85ο λεπτό του γειτονικού ντέρμπι της Βαλένθια με την Βιγιαρεάλ στο «Μεστάγια».

Εντέλει, όμως, η ομάδα του Χάβι Γκράθια λύγισε αυτή του Ουνάι Έμερι (2-1), παίρνοντας μια δραματική όσο και πολύτιμη νίκη, χάρη στην οποία οι γηπεδούχοι άφησαν οκτώ βαθμούς πίσω τους την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Βιγιαρεάλ, η οποία χάνει συνεχώς έδαφος σε σχέση με την πρώτη εξάδα της La Liga, προηγήθηκε με πέναλτι – γκολ του Ζεράρ Μορένο (40') και έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς, παρ' ότι η Βαλένθια είχε ρεκόρ τελικών προσπαθειών τη φετινή σεζόν με 20+.

Ό, τι δεν κατάφεραν οι Νυχτερίδες σε 85 λεπτά, το έκαναν στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα. Ο Μάξι Γκόμες κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο σπεσιαλίστας Κάρλος Σολέρ (86') και, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γκονσάλο Γκέδες ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εσχάτως... έφαγε πολύ πάγκο λόγω συμπεριφοράς, δεν πανηγύρισε το γκολ, αλλά αυτό ελάχιστα απασχολεί την Βαλένθια, η οποία βλέπει ότι σώζει την παρτίδα, σε μια από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα