Κριστιάνο Ρονάλντο: Πώς... ντρίμπλαρε την Εφορία ως παίκτης της Ρεάλ

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πώς... ντρίμπλαρε την Εφορία ως παίκτης της Ρεάλ

bet365

Από το υλικό της ιστοσελίδας «Football Leaks» προκύπτει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, με δύο επιστολές, είχε δεσμευτεί να καλύπτει φορολογικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε οι αποδοχές του Πορτογάλου σούπερ σταρ να είναι «καθαρές», κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με την Εθνική Σύμβαση Εργαζομένων στην Ισπανία.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γλίτωσε τις περιπέτειες και τα πρόστιμα από την ισπανική Εφορία για φοροδιαφυγή, παρ' ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε φροντίσει οι αποδοχές που προέκυπταν από το συμβόλαιό του να είναι «καθαρές».

Σύμφωνα με νέα αποκάλυψη που προκύπτει από το υλικό της ιστοσελίδας «Fotbball Leaks», η Βασίλισσα υπέγραψε δύο επιστολές με τις οποίες αναλάμβανε να καλύπτει φορολογικά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Αυτό απαγορεύεται σύμφωνα με την Εθνική Σύμβαση Εργαζομένων στην Ισπανία και ο Κριστιάνο ήταν ο μοναδικός παίκτης της Ρεάλ που είχε αυτό το (πολύ σημαντικό από οικονομικής πλευράς) προνόμιο, αφού και ο Γκάρεθ Μπέιλ ζήτησε κάτι παρόμοιο, αλλά ο σύλλογος δεν του έκανε το χατήρι.

Παρά την κάλυψη της Ρεάλ, πάντως, ο Κριστιάνο υποχρεώθηκε τον Ιανουάριο του 2019 να πληρώσει πρόστιμο 360.000 ευρώ, το οποίο αντικατέστησε την ποινή φυλάκισης δύο ετών που του επιβλήθηκε για φοροδιαφυγή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα