Οσασούνα – Σεβίλλη 0-2: «Πέταξε» 3η πάνω από τη Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Οσασούνα – Σεβίλλη 0-2: «Πέταξε» 3η πάνω από τη Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Απόδραση με άνεση από την έδρα της Οσασούνα και πέμπτη σερί νίκη με καθαρό παθητικό για τη Σεβίλλη (0-2), η οποία εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Μπαρτσελόνα και την προσπέρασε στην 3η θέση.

Η ήττα από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ έκοψε τις ελπίδες της Σεβίλλης για πρόκριση στους «8» του Champions League, αλλά δεν μπορούσε να φρενάρει και την πορεία της εντός συνόρων. Οι Ανδαλουσιανοί επανήλθαν άμεσα στις νίκες, περνώντας με άνεση από την Παμπλόνα και την έδρα της Οσασούνα κι έκαναν άλμα τριάδας, αφήνοντάς πίσω τους τη Μπαρτσελόνα στην 4η θέση.

Ντιέγκο Κάρλος στο 19’ και Λουκ Ντε Γιονγκ στο 49’ διαμόρφωσαν το ξεκούραστο 2-0 για την ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι, η οποία σημείωσε την έκτη σερί νίκη της στη La Liga (η 5η που δεν δέχεται γκολ, ιστορική επίδοση συλλόγου) και πλέον, είναι στο +2 από τους Μπλαουγκράνα, αλλά και στο… -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα