Υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα «ξαναχτυπά»: «Μπορούμε Χάαλαντ-Μπαπέ το καλοκαίρι»

Gazzetta team
Υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα «ξαναχτυπά»: «Μπορούμε Χάαλαντ-Μπαπέ το καλοκαίρι»

bet365

Λίγες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα, ο εκ των υποψηφίων, Τόνι Φρέισα, χαρακτήρισε εφικτή την απόκτηση των Χάαλαντ-Μπαπέ το καλοκαίρι, με μπάτζετ 250 εκατ. ευρώ που θα περιλαμβάνει και αμυντικό!

Οι «διαστημικές» υποσχέσεις των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα συνεχίζονται… πυρετωδώς. Σχεδόν δύο μήνες μετά την προγραμματική δήλωση για «πακέτο» Χάαλαντ-Μπαπέ από τον Εμίλι Ρουσό, ο οποίος δεν μάζεψε τον απαραίτητο αριθμό ψήφων στον προκαταρκτικό γύρο και αποσύρθηκε από την «κούρσα», ήρθε ο Τόνι Φρέισα, ο ένας εκ των τριών ενεργών υποψηφίων (Τζουάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ οι έτεροι δύο) να επαναλάβει τις προθέσεις των Μπλαουγκράνα να αποκτήσουν και τους δύο παγκόσμιους αστέρες το ερχόμενο καλοκαίρι!

Λίγες εβδομάδες πριν από την εκλογική διαδικασία της 7ης Μαρτίου, ο Καταλανός εξέφρασε δημόσια την εκτίμησή του ότι παρά την οικονομική κρίση που «μαστίζει» το κλαμπ, μπορεί να γίνει η υπέρβαση και να αγοράσουν τόσο τον Γάλλο όσο και τον Νορβηγό στράικερ, με μπάτζετ 250 εκατ. ευρώ που θα περιλαμβάνει και την ενίσχυση στα στόπερ.

«Δεν θα μιλήσω για παίκτες πριν τους υπογράψουμε, διότι μπορεί να χαλάσουν οι διαπραγματεύσεις. Αλλά ναι, είναι πιθανό να πάρουμε και τον Χάαλαντ και τον Μπαπέ», δήλωσε συγκεκριμένα ο 52χρονος δικηγόρος, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον τρόπο που θα βρει τα χρήματα για να προχωρήσει στις δύο μεταγραφές, λέγοντας:

«Έχουμε συνάψει συμφωνία με έναν επενδυτή που θα συνεισφέρει 250 εκατ, ευρώ στη Μπαρτσελόνα. Το μήνυμα είναι ότι η Μπάρτσα θα έχει την ανταγωνιστική ομάδα που της αρμόζει και που οι παίκτες επιθυμούν. Το λέω στα αλήθεια, θα έχουμε την πιο ανταγωνιστική ομάδα για τη σεζόν 2021-22». Μένει να φανεί αν οι εν λόγω υποσχέσεις θα πείσουν τα μέλη-ψηφοφόρους των Μπλαουγκράνα, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι για την παραμονή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα