Βαλένθια – Θέλτα 2-0: Τεράστια ανάσα στο φινάλε για τις Νυχτερίδες (vid)

Gazzetta team
Βαλένθια – Θέλτα 2-0: Τεράστια ανάσα στο φινάλε για τις Νυχτερίδες (vid)

bet365

Κόντρα σε μια Θέλτα που είχε μείνει με δέκα παίκτες και δεν είχε τον (τιμωρημένο) Ιάγο Άσπας, η Βαλένθια έφτασε σε πολύτιμη νίκη (2-0) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και απομακρύνθηκε 6 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού της La Liga.

Υπό.. φυσιολογικές συνθήκες, σε μια αναμέτρηση Βαλένθια – Θέλτα οι δύο ομάδες θα πάλευαν για την έξοδο στο Europa League, ίσως και για κάτι ακόμα καλύτερο. Όχι φέτος, όμως, όπου οι Νυχτερίδες είναι πολύ αποδυναμωμένες και οι Γαλιθιάνοι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Χωρίς τον ηγέτη της Ιάγο Άσπας, ο οποίος ήταν τιμωρημένος, η Θέλτα άντεξε στην (σχετική) πίεση των γηπεδούχων μέχρι σχεδόν το φινάλε, παρ' ότι έπαιζε με δέκα από το 64', λόγω (αυστηρής) αποβολής του τερματοφύλακα Ρουμπέν Μπλάνκο, για φάουλ στον Μάξι Γκόμες.

Με αριθμητική υπεροχή, η ομάδα του Χάβι Γκράθια αύξησε την πίεσή της και, στις καθυστερήσεις, πήρε την πολύτιμη νίκη (2-0) που της επιτρέπει να απομακρυνθεί 6 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού της La Liga.

Μανουέλ Βαχέγο (90'+4') και Κέβιν Γκαμεϊρό (90'+8') λύτρωσαν τους γηπεδούχους και έκοψαν το αήττητο σερί τριών αγώνων των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βρίσκονται στην 10η θέση, στο +2 από την αντίπαλό τους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα