Σεβίλλη – Ουέσκα 1-0: Ζόρικη (και ιστορική) νίκη, ανέβηκε ξανά 3η (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη – Ουέσκα 1-0: Ζόρικη (και ιστορική) νίκη, ανέβηκε ξανά 3η (vid)

bet365

Η Σεβίλλη, με το μυαλό στο Champions League, λύγισε πολύ δύσκολα την ουραγό Ουέσκα (1-0) και ανέβηκε ξανά στη 3η θέση της La Liga, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της εφτά διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ο Γιούλεν Λοπετέγκι έκανε ροτέισον στη Σεβίλλη ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League, οι Ανδαλουσιανοί ζορίστηκαν πολύ κόντρα στην ουραγό Ουέσκα, αλλά εντέλει πήραν τη νίκη (1-0) και επέστρεψαν στην 3η θέση της La Liga, στο -1 από την 2η Ρεάλ Μαδρίτης (με ίδια παιχνίδια) και στο +2 από την 4η Μπαρτσελόνα (με ματς περισσότερο).

Καλύτερη σε γενικές γραμμές η Σεβίλλη, η οποία απέτυχε να νικήσει τον Άλβαρο Φερνάντεθ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έκανε στο δεύτερο ο Μουνίρ Ελ Χανταντί με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Όλιβερ Τόρες (57').

Η ομάδα του (σταθερά βασικού) Δημήτρη Σιόβα, η οποία τα πήγαινε καλά στην άμυνα μέχρι να δεχθεί το γκολ, βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά ο Γιασίν Μπόνο... κατέβασε ρολά με τρεις εξαιρετικές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Ράφα Μιρ (2) και Σέρχιο Γκόμεθ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Σεβίλλη συμπλήρωσε εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχθεί ούτε γκολ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα