Σουάρες: «Είμαι 34, αλλά είμαι πιο "πεινασμένος" από ποτέ»

Σουάρες: «Είμαι 34, αλλά είμαι πιο "πεινασμένος" από ποτέ»

Κώστας Τόπας
Σουάρες: «Είμαι 34, αλλά είμαι πιο "πεινασμένος" από ποτέ»

bet365

Πιο… πεινασμένος από ποτέ είναι ο Λουίς Σουάρες για επιτυχίες, τονίζοντας πως έχει να προσφέρει κι' άλλα στο ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του.
Τρίβουν τα χέρια τους στην Ατλέτικο για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Ο Ρόναλντ Κούμαν, μπορεί να έχει δηλώσει πως δεν έχει μετανιώσει για την αποχώρηση του Ουρουγουανού, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» βλέποντας τα φετινά νούμερα του Σουάρες σίγουρα θα ήθελαν να τον έχουν αυτή τη στιγμή, στην δική τους επιθετική γραμμή.

Με 16 τέρματα σε 17 εμφανίσεις στη La Liga, ο 34χρονος φορ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, θέλοντας να αποδείξει πως ακόμα και τώρα παραμένει ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «MARCA», τόνισε πως είναι πιο… πεινασμένος από ποτέ για επιτυχίες!

«Σίγουρα, ένας επιθετικός ζει για να σκοράρει γκολ, αλλά εγώ απλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα, τίποτε παραπάνω. Μπορεί να είμαι 34 χρονών, όμως νιώθω πιο πεινασμένος από ποτέ. Είμαστε σε μια πλεονεκτική θέση και το καλό είναι πως συνεχίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε θέσει τους στόχους μας. Ένας επιθετικός δεν μπορεί να αποδώσει καλά, αν δεν τον βοηθήσει και η υπόλοιπη ομάδα. Κάνουν όλοι μια εξαιρετική δουλειά

Προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα σαν επιθετικός. Μερικές φορές καταφέρνω και σκοράρω, αλλά μερικές άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα όμως», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα