Ρεάλ Μαδρίτης: Χαοτική διαφορά στους φετινούς σκόρερ... (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης: Χαοτική διαφορά στους φετινούς σκόρερ... (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης: Χαοτική διαφορά στους φετινούς σκόρερ... (pic)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Χετάφε έφτασε στα 11 τέρματα στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και η διαφορά από τον δεύτερο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του είναι... χαοτική.

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεδομένα είναι από τους πιο υποτιμημένους στράικερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στη φετινή Ρεάλ συνεχίζει το έργο που κάνει φυσικά όλα τα χρόνια της παρουσίας του στους «μερένγκες» και έχει προσφέρει φέτος 11 τέρματα στο σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Το βράδυ της Τρίτης σκόραρε με κεφαλιά από ασίστ του Βινίσιους και αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ο Μπενζεμά είναι και πρώτος στα «σερβιρίσματα», έχοντας 5, αριθμό που δεν έχει φτάσει κανείς άλλος.

Σε ό,τι αφορά τα γκολ, το πρόβλημα με τη Ρεάλ για τη φετινή σεζόν είναι πως μετά τον Γάλλο στράικερ που έχει ξεπεράσει πλέον την πρώτη 10άδα και συνεχίζει να σκοράρει, δεύτερος έρχεται ο Καζεμίρο! Ούτε καν κάποιος που να έχει την ανάμεσα στις αρμοδιότητές του τις κινήσεις στην περιοχή και το γκολ!

Ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει 4 φορές στο φετινό πρωτάθλημα και αμέσως μετά από αυτόν είναι ο Λούκα Μόντριτς με 3 γκολ και ο Φέντε Βαλβέρδε με τα ίδια!

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα