Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-1: Όρθιες οι Νυχτερίδες (vids)

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια 1-1: Όρθιες οι Νυχτερίδες (vids)

bet365

Η Βαλένθια πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής στη La Liga και... έκοψε τον δρόμο της Αθλέτικ Μπιλμπάο προς την Ευρώπη (1-1) – Σταθερά στην εξάδα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, 4-1 μια Κάντιθ με μεγάλα παράπονα από το VAR.

Η φοβερά αποδυναμωμένη Βαλένθια κατάντησε φέτος να παλεύει για την παραμονή της στην ισπανική La Liga. Και, σε αυτή την προσπάθεια, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την ομάδα του Χάβι Γκράθια.

Κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, την ομάδα του πρώην (Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ), οι Νυχτερίδες πήραν στο «Σαν Μαμές» ισοπαλία 1-1 (43' αυτ. Γκιγιαμόν – 65' Γκαμπριέλ Παουλίστα) και ανέβηκαν στην 12η θέση, ούσες στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα Λιοντάρια, από την πλευρά τους, με μόλις έναν βαθμό παραπάνω από την αντίπαλό τους (αλλά με πολύ καλύτερες προοπτικές, βεβαίως), έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την Λεβάντε στην 9η θέση και να βρεθούν στο -3 από την πρώτη επτάδα, η οποία και δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της επόμενης περιόδου.

Σε άλλο ματς της 22ης αγωνιστικής της La Liga, η Ρεάλ Σοσιεδάδ... κατάπιε (και με την βοήθεια του VAR) την 13η πλέον Κάντιθ με 4-1 (28' πέν., 34' Ογιαρθάμπαλ, 54', 59' Ίσακ – 65' Χάιρο / στο 45' αποβλήθηκε ο Μάρκος Μάουρο της Κάντιθ) και διατηρείται σταθερά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ούσα στο -1 από την πέμπτη Βιγιαρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα