Ρεάλ Μαδρίτης: Ξέσπασε ο Ζιντάν, φώναζε πιο έξαλλος από ποτέ! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ξέσπασε ο Ζιντάν, φώναζε πιο έξαλλος από ποτέ! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ξέσπασε ο Ζιντάν, φώναζε πιο έξαλλος από ποτέ! (vid)

bet365

Στη συνέντευξη τύπου για το ματς με την Ουέσκα, ο Ζινεντίν Ζιντάν απαντούσε θυμωμένος και τα έβαλε με τους ρεπόρτερ της ομάδας, φωνάζοντας ότι δεν τα παρατάει και απαιτώντας σεβασμό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο -10 από την κορυφή (με ματς περισσότερο), έχει ήδη περισσότερες ήττες απ' όλη την περσινή σεζόν και κανείς δεν πιστεύει ότι θα μπορέσει να παλε΄ψει για τον τίτλο. Και όμως φαίνεται, κανείς από του ρεπόρτερ της δεν πιστεύει ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ο Ζινεντίν Ζιντάν. Παραμονή λοιπόν της αναμέτρησης με την Ουέσκα, ο Ζιζού ρωτήθηκε για όλ'΄αυτά και ξέσπασε με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναδεί κανείς στα χρόνια του στην ισπανική πρωτεύουσα, φωνάζοντας με ειρωνικό τρόπο στις απαντήσεις του.

«Μα καλά, είστε σοβαροί; Με ρωτάτε τέτοια πράγματα; Τη μία μέρα είμαι στη θέση μου, την άλλη είμαι εκτός, μετά νικάμε και επιστρέφω και χάνουμε ή ερχόμαστε ισοπαλία και απολύομαι ξανά. Με κάνετε να γελάω με αυτά. Εμείς δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Πέρσι έγινε το ίδιο και πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν δείχνει κανείς σας σεβασμό. Οποιος θέλει λοιπόν ας μου το πει τώρα κατάμουτρα. “Θέλουμε να φύγεις” και όχι να τα λέτε από πίσω μου. Είμαι αρκετά θυμωμένος με αυτό και με την κατάσταση, αλλά δεν θα εγκαταλείψω. Ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και για τη La Liga και για το Champions League. Κάντε τη δουλειά σας, αλλά δείξτε και σεβασμό».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα