Κούμαν: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αποχώρηση του Σουάρες ήταν σωστή»

Κώστας Τόπας
Κούμαν: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αποχώρηση του Σουάρες ήταν σωστή»

bet365

Δεν φαίνεται μετανιωμένος ο Ρόναλντ Κούμαν για την απόφαση να αποχωρήσει ο Λουίς Σουάρες το περασμένο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Σουάρες πριν από λίγους μήνες έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Αυτό της Μπαρτσελόνα. Πλέον ο Ουρουγουανός φορ αγωνίζεται με τα χρώματα της Ατλέτικο και τα νούμερά του (14 γκολ σε 16 συμμετοχές) κάνουν τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» να μετανιώνουν για την επιλογή τους να τον αφήσουν να φύγει.

Οχι όμως τον Ρόναλντ Κούμαν ο οποίος θεωρεί ακόμα ότι πάρθηκε η σωστή απόφαση για το μέλλον του Λουίς Σουάρες μακριά από τη Βαρκελώνη.

«Είναι μέρος της δουλειάς σου. Μιλάς στο σύλλογο- και όταν ήρθα ως προπονητής στη Μπαρτσελόνα, είχαμε τις απόψεις μας και είχα τις πληροφορίες έξω από τον σύλλογο – και τελικά παίρνεις αποφάσεις. Πρέπει να λάβεις αυτές τις αποφάσεις.

Φυσικά, θα ήταν καλύτερο ο Λουίς Σουάρεζ να υπογράψει τη Γιουβέντους αντί για την Ατλέτικο Μαδρίτης, επειδή εξακολουθεί να βρίσκεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αλλά αυτό το είδος απόφασης, έπρεπε να πάρουμε. Είναι πολύ σκληρό, αλλά δείχνοντας σεβασμό στον παίκτη και νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Και εξακολουθώ να συμφωνώ με αυτό που κάναμε εκείνη τη στιγμή», ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού στο Athletic.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα