Μπαρτομέου: «Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο του Μέσι, αυτό είναι παράνομο»

Μπαρτομέου: «Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο του Μέσι, αυτό είναι παράνομο»

Gazzetta team
Μπαρτομέου: «Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο του Μέσι, αυτό είναι παράνομο»

bet365

Ο πρώην πια πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, διέψευσε κατηγορηματικά ότι αυτός ή κάποιος από την διοίκησή του διέρρευσαν το συμβόλαιο – μαμούθ του Λιονέλ Μέσι.

Από την στιγμή που αποκαλύφθηκε το συμβόλαιο – μαμούθ του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, όλα τα φώτα έπεσαν στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ως υπεύθυνου για την διαρροή, ώστε να... εκδικηθεί τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή ουσιαστικά αυτός τον ώθησε στην πόρτα εξόδου.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του, ο Μπαρτομέου υποστήριξε σχετικά ότι «ακούω κάποια ΜΜΕ να υπονοούν ότι κάποιος από την απερχόμενη διοίκηση ή εγώ διαρρεύσαμε αυτό το συμβόλαιο. Και αυτό είναι εντελώς ψευδές. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, είναι εντελώς παράνομη η διαρροή επαγγελματικών συμβολαίων και αυτό θα καταλήξει στα δικαστήρια γιατί ούτε η Μπάρτσα, ούτε ο Μέσι, μπορούν να δεχθούν αυτό το έγκλημα να μείνει ατιμώρητο».

Ακόμα, ο πρώην πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου υποστήριξε σχετικά ότι «το να κατηγορείται ο Λέο για τα οικονομικά προβλήματα είναι άθλιο και με κακή πρόθεση. Ο παίκτης αξίζει τα ποσά που εισπράττει γιατί τα «γεννάει» και με το παραπάνω, τόσο με την αθλητική του προσφορά, όσο και με την εμπορική του προσφορά. Χωρίς την κρίση της πανδημίας, η Μπάρτσα μπορεί κάλλιστα να πληρώσει αυτά τα ποσά και όλων των υπολοίπων παικτών. Όταν υπογράφτηκε η ανανέωση, τον Νοέμβριο του 2017, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πανδημία του 2020».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα