Μπαρτσελόνα: Ανησυχία για το χρέος και την πληρωμή... του Δεκέμβρη

Μπαρτσελόνα: Ανησυχία για το χρέος και την πληρωμή... του Δεκέμβρη

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Ανησυχία για το χρέος και την πληρωμή... του Δεκέμβρη

bet365

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φέρονται να θορυβήθηκαν από τα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα αναφορικά με το τεράστιο χρέος της Μπαρτσελόνα, την στιγμή που ακόμα περιμένουν τον μισθό του Δεκεμβρίου...

Σύμφωνα με το DeportesCuatro, κάθε άλλο παρά ήσυχοι είναι στ' αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» για τα χρήματά τους και την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά του συλλόγου, ενόψει και των εκλογών για τη νέα διοίκηση που επίκειται να γίνουν...

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ετήσια οικονομική της εικόνα, η οποία δείχνει πως έχει παθητικό 1,173 δισ. ευρώ και βραχυπρόθεσμο χρέος ύψους 730 εκατομμυρίων ευρώ κι αυτό προβλημάτισε τους ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες της ομάδας ευελπιστούν τουλάχιστον μέσα στον Φλεβάρη να πληρωθούν τον μισθό του Δεκεμβρίου...

Τα βραχυπρόθεσμα χρέη προκύπτουν ως εξής: 265 εκατ. χρέη σε πιστωτικά ιδρύματα, 164 εκατ. χρέη σε αθλητές – υπαλλήλους και 300,5 εκατ. σε άλλες υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτσελόνα: Έχει 730 εκατ. ευρώ βραχυπρόθεσμα χρέη!

Μπαρτσελόνα: Ξανά στην κορυφή των εσόδων εν μέσω πανδημίας (pic)

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED