Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης: Αζάρ απ' τα παλιά, γκολ και «αλήτικη» ασίστ με τακουνάκι (vid)

Gazzetta team
Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης: Αζάρ απ' τα παλιά, γκολ και «αλήτικη» ασίστ με τακουνάκι (vid)

bet365

Ο Εντέν Αζάρ θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του και «καθάρισε» για τη Ρεάλ κόντρα στην Αλαβές, πετυχαίνοντας γκολ και μοιράζοντας εντυπωσιακή ασίστ με τακουνάκι, για πρώτη φορά φέτος στο ίδιο ματς!

Μετά από έναν ακόμη μυϊκό τραυματισμό στη θητεία του στους Μερένγκες, ο Εντέν Αζάρ επανήλθε στη δράση και την αρχική ενδεκάδα στις τελευταίες αγωνιστικές κι απέναντι στην Αλαβές πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη σεζόν. Και πώς να μην είναι η καλύτερη, όταν ο Βέλγος σταρ πέτυχε για πρώτη φορά φέτος γκολ και ασίστ στο ίδιο ματς, βοηθώντας τη Βασίλισσα να πάρει αέρα τριών τερμάτων στο «Μεντιθορόθα».

Η αρχή έγινε στο 41’ με «αλήτικη» ασίστ, ακουμπώντας όσο-όσο τη μπάλα με το τακουνάκι για το υπέροχο τελείωμα του Μπενζεμά, ενώ πριν από τη λήξη του 1ου ημίχρονου, πέρασε ο ίδιος σε ρόλο εκτελεστή, πλασάροντας τον Πατσέκο μετά από άψογο κατέβασμα.

Έτσι, ο Αζάρ επέστρεψε στα γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο μήνες και το ματς του Champions League κόντρα στην Ίντερ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, το μοναδικό γκολ που είχε σημειώσει ήταν αυτό κόντρα στην Ουέσκα, στις 31 Οκτωβρίου!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα