Βίκτορ Φοντ - Μπαρτσελόνα: «Δεν έχουμε τα χρήματα να αποκτήσουμε Χάαλαντ και Μπαπέ»

Κώστας Τόπας
Βίκτορ Φοντ - Μπαρτσελόνα: «Δεν έχουμε τα χρήματα να αποκτήσουμε Χάαλαντ και Μπαπέ»

bet365

Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα προκειμένου η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι να κινηθεί για την απόκτηση του Έρλιγνκ Χάαλαντ ή του Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με τον Βίκτορ Φοντ.

Ο Βίκτορ Φοντ, αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να ανακηρυχθεί νικητής στις εκλογές της Μπαρτσελόνα και να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 7 Μαρτίου προκειμένου να δούμε ποιος τελικά θα είναι αυτός ο οποίος θα αναλάβει την προεδρία των «μπλαουγκράνα».

Μέχρι τότε, ο Φοντ φρόντισε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, σε περίπτωση που θα κάτσει στον προεδρικό θώκο, λέγοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση τόσο του Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και του Κιλιάν Μπαπέ.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα προκειμένου να φέρω παίκτες όπως ο Χάαλαντ ή ο Μπαπέ», δήλωσε αρχικά στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» για να συνεχίσει μιλώντας για τον Έρικ Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι και την επιθυμία του να τον αποκτήσει.

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια και να διαπραγματευτούμε με την Σίτι για να φέρουμε τον Ερικ Γκαρθία το συντομότερο δυνατόν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα