Εϊμπάρ: Δύο χρόνια φυλάκισης στον Ένριτς για διαρροή sex tape!

Gazzetta team
Εϊμπάρ: Δύο χρόνια φυλάκισης στον Ένριτς για διαρροή sex tape!

bet365

Σε διετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Ένριτς της Εϊμπάρ για διαρροή ερωτικού video.

Σε διετή φυλάκιση και πρόστιμο 100.000 ευρώ (είναι εξαγοράσιμη η ποινή μέχρι δυο έτη) καταδικάστηκαν από δικαστήριο του Σαν Σεμπαστιάν ο αρχηγός της Εϊμπαρ, Σέρχι Ένριτς και ο πρώην παίκτης της ομάδας, Αντόνιο Λούνα (Χιρόνα). Οι δύο παίκτες κρίθηκαν ένοχοι για τη διαρροή video με ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο είχε τραβηχτεί χωρίς τη συγκατάθεση της γυναίκας, η οποία εμφανίζεται σε αυτό. Στη συνεχεία διανεμήθηκε και σε άλλα άτομα. Οι δυο παίκτες είχαν ρίξει ευθύνες στον πρώην συμπαίκτη τους, Σιλβέστρ, αλλά το δικαστήριο τον αθώοσε. Αξίζει να σημειωθεί, πω οι δύο ποδοσφαιριστές, έχουν ήδη καταβάλει 110.000 ευρώ ως αποζημίωση στη γυναίκα που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο. Η Εισαγγελία και οι δικηγόροι του θύματος, απαίτησαν πέντε χρόνια φυλάκισης. Είναι άγνωστο ακόμα, αν οι δυο παίκτες θα ασκήσουν έφεση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED