Μέσι - Μπαρτσελόνα: Πρώτη αποβολή σε συλλογικό επίπεδο! (vid)

Gazzetta team
Μέσι - Μπαρτσελόνα: Πρώτη αποβολή σε συλλογικό επίπεδο! (vid)

bet365

Συνέβη κι αυτό. Μετά από 753 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι αντίκρισε την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του και ο τελικός του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπιλμπάο τον βρήκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες. Μπορεί για 17 χρόνια επαγγελματικής καριέρας η λέξη «αποβολή» να ήταν άγνωστη στο λεξικό του Λιονέλ Μέσι, όμως, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Κι ο Αργεντίνος επιβεβαίωσε τον κανόνα, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 120+1' του τελικού του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπιλμπάο, κάνοντας ακόμη πιο «βαριά» για τον ίδιο την απώλεια του τίτλου (2-3).

Μετά από υπόδειξη του VAR, ο Χιλ Μανθάνο τιμώρησε με απευθείας κόκκινη τον Αργεντίνο σταρ για το «γκρέμισμα» στον Βιγαλίμπρε εκτός φάσης κι έτσι έγινε ο πρώτος που αποβάλλει τον Μέσι σε συλλογικό επίπεδο μετά από 753 παιχνίδια με τους Μπλαουγκράνα.

Μάλιστα, αυτό πιθανόν να αποδειχθεί μεγάλο πλήγμα για τη Μπάρτσα στις προσεχείς αναμετρήσεις, αφού ως αρχηγός και τιμωρημένος με απευθείας κόκκινη, ο Μέσι μπορεί να δεχθεί ποινή μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές, τις οποίες θα εκτίσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα