Γρανάδα – Οσασούνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες, εδραίωση στην οκτάδα (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα – Οσασούνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες, εδραίωση στην οκτάδα (vid)

bet365

Η Γρανάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες (2-0 εντός έδρας την Οσασούνα) και ενισχύει ακόμα περισσότερο την θέση της στην πρώτη οκτάδα της La Liga – Γκολ με απευθείας κόρνερ ο Ντάργουιν Ματσίς.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες (2-0 από την Έιμπαρ και 4-0 από την Μπαρτσελόνα), η Γρανάδα επέστρεψε στις νίκες και εδραίωσε την θέση της στην πρώτη οκτάδα της La Liga, ούσα έβδομη αυτή την στιγμή.

Σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική, οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν εντός έδρας της προτελευταίας Οσασούνα (2-0), η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες.

Ο Λουίς Σουάρες με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (22'), με τον τερματοφύλακα Σέρχιο Ερέρα, άθελά του, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντάργουιν Ματσίς, για το 2-0 (45'+2'). Το γκολ, πάντως, πιστώθηκε στον εξτρέμ από τη Βενεζουέλα, οπότε μπήκε με... απευθείας κόρνερ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ και να μπουν και πάλι στο ματς, αλλά η ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ κράτησε το προβάδισμα και δίνει συνέχεια στην εξαιρετική (και φέτος) παρουσία της, δείχνοντας ικανή να ανανεώσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα