Λεβάντε – Έιμπαρ 2-1: Ανατροπή – ανάσα με τον «Comandante» Μοράλες (vid)

Gazzetta team
Λεβάντε – Έιμπαρ 2-1: Ανατροπή – ανάσα με τον «Comandante» Μοράλες (vid)

bet365

Η Λεβάντε νίκησε με ανατροπή την Έιμπαρ (2-1) και ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της La Liga.

Της έχει χαρίσει δεκάδες βαθμούς και το επανέλαβε ξανά. Με (εύκολο, αλλά πολύτιμο) γκολ του «Comandante» Χοσέ Λουίς Μοράλες, ο οποίος είχε δώσει και την ασίστ για το πρώτο τέρμα, η Λεβάντε νίκησε με ανατροπή την Έιμπαρ (2-1) και ανέβηκε στη πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της La Liga.

Κάκιστο πρώτο ημίχρονο με μόλις μια τελική προσπάθεια και αυτή άουτ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στη κυκλοφορία των γηπεδούχων και με πλασέ του Τακάσι Ινούι μέσα από την περιοχή, άνοιξαν το σκορ (51').

Η Λεβάντε, άφαντη μέχρι εκείνο το σημείο, αφυπνίστηκε από το γκολ του Ιάπωνα και, αφού της ακυρώθηκε ορθά ένα τέρμα του Νεμάνια Ραντόγια για οφσάιντ του Ντάνι Γκόμεθ και γλίτωσε από το 0-2, ισοφάρισε με σουτ στη κίνηση του Γονθάλο Μελέρο (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά την είσοδό του ως αλλαγή), ύστερα από σέντρα του Μοράλες (65').

Ο «Comandante» (διοικητής) δεν έμεινε εκεί και, ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και ασίστ του Χόρχε Ντε Φρούτος, ολοκλήρωσε την ανατροπή (76') που έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην Λεβάντε. Η Έιμπαρ, αντίθετα, βρίσκεται στην 13η θέση και μόλις στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα