Ξέσπασε ο Κουρτουά: «Είμαστε άνθρωποι και όχι μαριονέτες»

Ξέσπασε ο Κουρτουά: «Είμαστε άνθρωποι και όχι μαριονέτες»

Κώστας Τόπας
Ξέσπασε ο Κουρτουά: «Είμαστε άνθρωποι και όχι μαριονέτες»

bet365

Την οργή του εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, Τιμό Κουρτουά για το γεγονός ότι η La Liga αποφάσισε την διεξαγωγή του αγώνα με την Οσασούνα πάρα τη σφοδρή κακοκαιρία.

Η αποστολή της Ρεάλ αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες προκειμένου να αντιμετωπίσει την Οσασούνα κι αυτό λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Ισπανία

Μία από αυτές ήταν ότι «έφαγε» τέσσερις ώρες στο αεροπλάνο στη πτήση για την Παμπλόνα. Ακόμα και λίγη ώρα πριν την ώρα της σέντρας, ο αγώνας με την προτελευταία Οσασούνα ήταν στον «αέρα».

Παρ' όλα αυτά η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν δίχτυα και να μένουν στο μηδέν.

Ο πορτιέρε της Ρεάλ, Τιμπό Κουρτούα, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για το γεγονός ότι το ματς έγινε κανονικά υπό αυτές τις συνθήκες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Οσασούνα για το ότι έχουν τέτοιο γήπεδο, αλλά είναι ατυχές αυτό που κάνει η La Liga με εμάς, τη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά και με άλλες ομάδες. Η κακοκαιρία ήταν γνωστή πως θα συμβεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά μας ανάγκασαν να ταξιδέψουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Τώρα δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στα σπίτια και πρέπει να πάμε κατευθείαν στη Μάλαγα. Πρέπει να σκεφτούν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι μαριονέτες που πρέπει να παίζουν πάντα. Κάνουμε ό,τι ζητούν από εμάς αλλά σου λένε πως αν δεν έρθεις να παίξεις θα χάσεις τρεις βαθμούς. Έχουμε έρθει στο γήπεδο από χιονισμένους δρόμους. Πρέπει να προσέξουμε την ασφάλεια των ανθρώπων. Έχουμε οικογένειες», τόνισε μετά το ματς ο 28χρονος Βέλγος πορτιέρε.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα