Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 0-4: Ο Μέσι φορεσε ξανά τα… μαγικά παπούτσια του (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 0-4: Ο Μέσι φορεσε ξανά τα… μαγικά παπούτσια του (vid)

bet365

Δεύτερη διαδοχική παράσταση του Λιονέλ Μέσι, που έβαλε δύο γκολάρες στη Γρανάδα, οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 0-4 και φωνάζει ότι είναι και πάλι εδώ…

Την περασμένη Τετάρτη, στο Μπιλμπάο, έκανε μία εμφάνιση από τις καλές δικές του. Βρήκε δίχτυα δύο φορές και μαζί του παρέσυρε την Μπαρτσελόνα στη νίκη. Το επανέλαβε λίγες μέρες αργότερα στο ταξίδι στο «Λος Κάρμενες». Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε δύο υπέροχα τέρματα και με τον Γκριεζμάν να προσθέτει άλλα τόσα στον λογαριασμό και τον Ντε Γιονγκ να έχει μαεστρική παρουσία, καθάρισαν το 0-4 για τους Καταλανούς και τους έστειλαν στο -4 από την κορυφή (σ.σ.: η Ατλέτικο Μαδρίτης βέβαια με τρία ματς λιγότερα).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, ο Τερ Στέγκεν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Ερέρα (1’) και έπειτα η Μπάρτσα έκανε το εκπληκτικό να έχει τρεις προσπάθειες και να σκοράρει ισάριθμες φορές. Από λάθος διώξιμο του Σολδάδο (12’) ο Γκριεζμάν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας για το 0-1. Επειτα ανέλαβε ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Στο 35’ το τελείωσε από το ημικύκλιο με υπέροχο αριστερό και στο 43’ βρήκε δίχτυα με εκτέλεση φάουλ χαμηλά κάτω από το τείχος στη γωνία, για να φτάσει τα 11 στη φετινή La Liga και να γίνει ο πρώτος που για 15 διαδοχικές χρονιές βάζει 10+ γκολ ανά σεζόν.

Ο Γκριεζμάν θα χτυπούσε ξανά με ωραίο συρτό σουτ και μέχρι το φινάλε η πληγωμένη, ειδικά ανασταλτικά, Μπάρτσα, θα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς. Γενικότερα οι Μπλαουγκράνα δείχνουν να βελτιώνονται και όπως δήλωσε με τη λήξη ο Γκριεζμάν: «Τελευταία όλο και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας». «Και ο Μέσι», θα προσθέταμε εμείς…

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή της αναμέτρησης!


Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Σάντσεθ, Φουλικέ, Ντουάρτε, Νέβα (46’ Βαγιέχο), Μοντόρο (46’ Μίγια), Ετέκι, Ματσίς (65' Κένεντι), Ερέρα (66’ Σόλο), Πουέρτας, Σολδάδο (46’ Σουάρες)

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Μινγκέθα, Ντεστ (81’ Φίρπο), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Πέδρι (73’ Πουτς), Ντε Γιονγκ (65’ Πιάνιτς), Ντεμπελέ (73’ Τρινκάο), Μέσι (65’ Μπρέθγουεϊτ), Γκριεζμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα