Υποψήφιος πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει...»

Υποψήφιος πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει...»

Κώστας Τόπας
Υποψήφιος πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει...»

bet365

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Αγκούστι Μπενέντιτο, εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως η παραμονή του Αργεντινού αστέρα στη Βαρκελώνη τη νέα σεζόν δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο Λιονέλ Μέσι, όπως φάνηκε κι από την πρόσφατη συνέντευξή του που παραχώρησε στο «La Sexta», δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό του αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα.

Οι εκλογές της 24ης Ιανουαρίου στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, θα καθορίσουν εν πολλοίς το μέλλον του 33χρονου Αργεντινού στη Βαρκελώνη. Πάντως ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ομάδα της Καταλονίας, Αγκούστι Μπενέντιτο, μιλώντας στο ESPN, δεν έκρυψε τον φόβο του πως το καλοκαίρι ο «Λίο» αναμένεται να πει «αντίο» στην ομάδα.

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα