Προβάδισμα η Ρεάλ Μαδρίτης για Αλάμπα

Gazzetta team
Προβάδισμα η Ρεάλ Μαδρίτης για Αλάμπα

bet365

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα του και οι Αγγλοι αναφέρουν ότι βρίσκεται μία ανάσα από τετραετή συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είναι από καιρό γνωστό, ο Νταβίντ Αλάμπα και η Μπάγερν διανύουν τους τελευταίους μήνες της συνεργασίας τους, την οποία οι δύο πλευρές έχουν ανακοινώσει επισήμως πως δεν θα ανανεώσουν. Οπότε, ο Αυστριακός αμυντικός ήδη από την 1η Γενάρη έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με την επόμενη ομάδα του. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία (σ.σ.: τον θέλει το μισό Νησί), το προβάδισμα το έχει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τους Μερένγκες να καλύπτουν οικονομικά και σε διάρκεια (τέσσερα χρόνια) τις επιθυμίες του Αλάμπα, ο οποίος με τη σειρά του έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για το παιδικό όνειρό του να φορέσει τη λευκή φανέλα της Βασίλισσας. Και η τελευταία καίγεται για κεντρικό αμυντικό. Ειδικά με τις νέες εξελίξεις που απομακρύνουν τον Σέρχιο Ράμος από το παλάτι της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα