Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Πάου Τόρες για... νέο Σέρχιο Ράμος (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Πάου Τόρες για... νέο Σέρχιο Ράμος (vid)

bet365

Εκτός από τον Νταβίδ Αλάμπα, την απόκτηση του οποίου προχωράει, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να προσθέσει στην άμυνά της και τον εξαιρετικό Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ, ανεξαρτήτως με το αν θα ανανεώσει ή όχι ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε ούτε μια μεταγραφή. Αυτό, όμως, η Βασίλισσα αναμένεται να επιστρέψει (πολύ) δριμύτερη, ενισχύοντας ειδικά την άμυνά της, η οποία δείχνει κατά καιρούς αρκετά προβληματική.

Ανεξαρτήτως από το αν θα ανανεώσει ή όχι ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος, η Ρεάλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίδ Αλάμπα, ενώ «γλυκοκοιτάζει» και έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί μελλοντικά να εξελιχθεί στον «νέο Σέρχιο Ράμος».

Ο λόγος για τον 23χρονο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ, ο οποίος είναι πολύ αξιόπιστος, έχει καθιερωθεί στην Εθνική Ισπανίας και εξελίσσεται στον νέο σπουδαίο κεντρικό αμυντικό της χώρας.

Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2024, είναι αρκετά «αλμυρή» (50 εκατομμύρια ευρώ), αλλά η Ρεάλ ποντάρει και στις καλές σχέσεις με την Βιγιαρεάλ, μετά και τον δανεισμό του Τακεφούσα Κούμπο, ώστε να ρίξει αυτό το ποσό.

Εκτός από τους Μαδριλένους, βεβαίως, ο Τόρες έχει και άλλους μνηστήρες, μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα