Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Λύτρωση Λουίς Σουάρες στο 90' και κορυφή (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Λύτρωση Λουίς Σουάρες στο 90' και κορυφή (vid)

bet365

Η Αλαβές με παίκτη λιγότερο ισοφάρισε στο 84', αλλά ο Λουί Σουάρες χτύπησε στο 90' με το ένατο γκολ του, χάρισε το 1-2 στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την επανέφερε στο τιμόνι της La Liga.

Στην Μπαρτσελόνα δεν τον ήθελαν και δεν μπορούν να βρουν δίχτυα. Στην Ατλέτικο που τον πήραν, τον απολαμβάνουν να είναι ασταμάτητος. Αν και έχασε κάποια ματς εξαιτίας κορονοϊού, ο Λουίς Σουάρες είναι πρώτος σκόρερ στη La Liga. Το ένατο τέρμα του στο πρωτάθλημα το έβαλε στο 90', στο “Μεντιθορόθα”, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρίποντο με το 1-2 επί της Αλαβές.

Ολα εξελίσσονταν τέλεια για τους Ροχιμπλάνκος μέχρι λίγο πριν το φινάλε. Ο Γιορέντε (41') με ωραίο αριστερό και κάμποση τύχη, βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά, ενώ στο 62' Ο Λαγουάρδια έγινε ο πρώτος στην Ισπανία που αποβάλλεται δύο φορές από το VAR. Οι Βάσκοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημά τους πίεσαν, είχαν δοκάρι, κάποιες ευκαιρίες και ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Φελίπε στο 84'. Τελικά ο Σουάρες έδωσε τη λύση και επανέφερε τους Μαδριλένους στο +2 από τη Ρεάλ, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Αλαβές (Πάμπλο Ματσίν): Πατσέκο, Λαγκουάρδια, Λεζέν, Αγκιρεγκαμπίρια, Χάβι Λόπεθ, Γκαρθία (68' Ροδρίγκεθ), Μέντεθ (75' Λούκας Πέρεθ), Πελετέιρο, Μπατάλια, Σάινθ (68' Ριόχα), Ντεϊβέρσον (65' Χοσέλου)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Φελίπε, Βρσάλικο, Ερμόσο, Κόκε, Λεμάρ, Καράσκο (82' Σαούλ), Γιορέντε, Κορέα (62' Ζοάο Φέλιξ), Λουίς Σουάρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα