Οταν ο Μεντί παίρνει φανέλα βασικού η Ρεάλ δεν χάνει (pic)

Οταν ο Μεντί παίρνει φανέλα βασικού η Ρεάλ δεν χάνει (pic)

Κώστας Τόπας
Οταν ο Μεντί παίρνει φανέλα βασικού η Ρεάλ δεν χάνει (pic)

bet365

Σε 29 παιχνίδια που ο Φερλάν Μεντί έχει ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο βασικό σχήμα, η Ρεάλ δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα.

Η Ρεάλ το βράδυ του Σαββάτου (02/01) κατάφερε να πάρει μία ξεκούραστη νίκη κόντρα στη Θέλτα με 2-0 και με αυτόν τον τρόπο να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο το 2021. Ο Ζιντάν και σε αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε βασικό, στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μεντί, ο οποίος τα πήγε περίφημα κόντρα στους «Κέλτες».

Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης, είναι πως οι «μερένγκες» είναι αήττητοι σε 29 παιχνίδια που έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ο Φερλάν Μεντί.

Συγκεκριμένα, με τον 25χρονο Γάλλο στο αριστερό άκρο της ενδεκάδας, η Ρεάλ έχει πάρει 22 νίκες και 7 ισοπαλίες. Μάλιστα, δεν έχει φύγει ποτέ με άδεια χέρια από ματς, όταν ο Γάλλος άσος ξεκινάει βασικός.

Από την άλλη, όταν ο Ζιντάν δεν δίνει φανέλα βασικού στον Μεντί, η ομάδα του έχει υποστεί 6 ήττες, έχοντας πάρει μόλις 14 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα