Μπέτις – Σεβίλλη 1-1: Ο Μπόνο την κράτησε όρθια στο ντέρμπι (vid)

Gazzetta team
Μπέτις – Σεβίλλη 1-1: Ο Μπόνο την κράτησε όρθια στο ντέρμπι (vid)

bet365

Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Ναμπίλ Φεκίρ και γλίτωσε την Σεβίλλη από ήττα στο ντέρμπι με αντίπαλο την Μπέτις (1-1), με την ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι να αποτυγχάνει να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της La Liga.

Το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, μετά την πρώτη καραντίνα, άνοιξε με το σεβιγιάνικο ντέρμπι, στο οποίο η Σεβίλλη είχε νικήσει άνετα τη Μπέτις (2-0) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Το 2021 άνοιξε με το ίδιο ντέρμπι, αλλά στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», στο οποίο η Μπέτις ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη, αλλά ο Μπόνο κράτησε όρθια την Σεβίλλη με τις αποκρούσεις του (1-1).

Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πλησίασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, με Ναμπίλ Φεκίρ και Σέρχιο Κανάλες. Άφαντοι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν απείλησαν ούτε μια φορά την εστία του Κλαούντιο Μπράβο.

Ευτύχησαν, όμως, στο πρώτο σουτ εντός εστίας, να ανοίξουν το σκορ! Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι ξεκίνησε το δεύτερο με πίεση ψηλά, η οποία απέδωσε καρπούς στο 48', με τον Γιουσέφ Εν – Νεσίρι να βρίσκει τον Σούσο, ώστε αυτός να σκοράρει με ωραίο σουτ στη κίνηση.

Η χαρά της Σεβίλλης, όμως, κράτησε μόλις πέντε λεπτά, με τον Ντιέγο Κάρλος να ανατρέπει τον Λόρεν μέσα στην περιοχή και τον Κανάλες να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο συμπαίκτης του.

Η Μπέτις δεν έμεινε εκεί και θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει στην ανατροπή. Στο 73', ο Μάρκος Ακούνια ανέτρεψε στην περιοχή τον Φεκίρ, ο Γάλλος πήρε την ευθύνη, αλλά ο Μπόνο απέκρουσε το πέναλτι που θα μπορούσε να είχε δώσει τη νίκη στην Μπέτις.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Μπέτις είναι στην ένατη θέση και στο -7 από την Σεβίλλη, η οποία παρέμεινε στην πέμπτη θέση και στο -2 από Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, αλλά και με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Μπράβο – Έμερσον, Μαντί, Βίκτορ Ρουίθ, Μιράντα – Γκίντο Ροντρίγκες, Κανάλες (81' Ακουόκου)– Λάινες, Φεκίρ, Ρουιμπάλ (89' Ρόδρι) – Λόρεν (84' Μπόρχα Ιγλέσιας).

Σεβίλλη (Γιούλεν Λοπετέγι): Μπόνο – Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγο Κάρλος, Ακούνια – Χορδάν (77' Όσκαρ Ροδρίγεθ), Γκούντελι, Όλιβερ Τόρες (46' Ράκιτιτς) – Σούσο (77' Μουνίρ), Ντε Γιονγκ (46' Εν - Νεσίρι), Οκάμπος (90' Αλέις Βιδάλ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα