Αλόνσο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Επαφές με Τσέλσι για τον δανεισμό του

Gazzetta team
Αλόνσο – Ατλέτικο Μαδρίτης: Επαφές με Τσέλσι για τον δανεισμό του

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν υπολογίζει τον Μάρκος Αλόνσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον δανεισμό του τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την «Independent».

Η αναζήτηση για τον αριστερό μπακ που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κίεραν Τρίπιερ συνεχίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει Ιανουαρίου. Μετά την περίπτωση του Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς από την Άρσεναλ, οι Ροχιμπλάνκος φέρεται να καταλήγουν στον Μάρκος Αλόνσο, καθώς σύμφωνα με την «Independent» βρίσκονται ήδη σε επαφές με την Τσέλσι για τον δανεισμό του.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει «ξεγράψει» τον Ισπανό μπακ έπειτα από το περιστατικό στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν έγινε αλλαγή και πήγε κατευθείαν στο πούλμαν της ομάδας και μοιάζει πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί στο υπόλοιπο της σεζόν, από τη στιγμή που ο Έμερσον Παλμιέρι έχει κερδίσει θέση στο rotation. Έτσι, ο Τσόλο Σιμεόνε επιδιώκει να τον φέρει στο «Wanda Metropolitano» τουλάχιστον ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, κάτι που αν συμβεί θα σημάνει και την πρώτη θητεία του 30χρονου αμυντικού σε ομάδα 1ης κατηγορίας της πατρίδας του (είχε παίξει μόνο στην Καστίγια πριν πάρει μεταγραφή στη Μπόλτον).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα