Κρόος – Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος του 2021 να γίνει ο Γερμανός ρέκορντμαν

Κρόος – Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος του 2021 να γίνει ο Γερμανός ρέκορντμαν

Gazzetta team
Κρόος – Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος του 2021 να γίνει ο Γερμανός ρέκορντμαν

bet365

Ο Τόνι Κρόος βαδίζει πρόσω ολοταχώς για να ξεπεράσει μέσα στο 2021 τον Ούλι Στίλικε και να γίνει ο Νο1 Γερμανός που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα ήταν ιστορική για τον Τόνι Κρόος, ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga και πλησιάζει τις 300 σε όλες τις διοργανώσεις (297). Μετά, λοιπόν, το σπουδαίο ορόσημο, ο χαφ των Μερένγκες έχει μπροστά του επόμενο εφικτό και ακόμη πιο ιστορικό στόχο: να γίνει ο Νο1 Γερμανός στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να το πετύχει, ο 30χρονος μέσος καλείται να γράψει ακόμη 12 συμμετοχές για να ξεπεράσει τον ρέκορντμαν, Ούλι Στίλικε: τον Γερμανό αμυντικό χαφ, ο οποίος σταμάτησε στις 308 εμφανίσεις την οκταετία 1977-1985.

Από κει και πέρα, ο Κρόος θα χρειαστεί 16 συμμετοχές συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα για να τον προσπεράσει στη 2η θέση των all-time Γερμανών παικτών της Primera Division. Σε αυτή τη λίστα, πρωτοπόρος παραμένει μακράν ο Μπερντ Σούστερ (316).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα