Εφεση στη FIFA κατά της τιμωρίας του Τρίπιερ κατέθεσε η Ατλέτικο

Κώστας Τόπας
Εφεση στη FIFA κατά της τιμωρίας του Τρίπιερ κατέθεσε η Ατλέτικο

bet365

Εξαλλοι έγιναν στην Ατλέτικο, όταν τους ενημέρωσαν για την τιμωρία των 2,5 μηνών αποκλεισμού του Κίραν Τρίπιερ για παραβίαση των κανονισμών στοιχηματισμού.

Ο Κίεραν Τρίπιερ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τις επόμενες 10 εβδομάδες όντας ένοχος σε κατηγορίες περί παράνομου στοιχηματισμού!

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άρεσε καθόλου στους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι κατέθεσαν έφεση στη FIFA, ζητώντας παράλληλα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και την ποινή που του επιβλήθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία για παραβίαση των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η Ατλέτικο, δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να δικαιωθεί και να ανατραπεί η απόφαση των Αγγλων για τον Τρίπιερ. Πάντως, η ομάδα της Μαδρίτης έχει και την επιλογή του CAS αλλά κι εκεί η κατάσταση δύσκολα θα αλλάξει.

Οπως αναφέρει και η «AS», η Ατλέτικο δεν σκοπεύει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα γι' αυτό και μέχρι ο Τρίπιερ να είναι σε θέση να αγωνιστεί θα πορευτεί με τον Σίμε Βερσάλικο.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα