Ατλέτικο Μαδρίτης: Κινείται για Μέιτλαντ-Νάιλς, μετά την τιμωρία Τρίπιερ

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κινείται για Μέιτλαντ-Νάιλς, μετά την τιμωρία Τρίπιερ

bet365

Η τιμωρία του Κίεραν Τρίπιερ από το ποδόσφαιρο για 2,5 μήνες οδηγεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στην αγορά για πλάγιο μπακ και σύμφωνα με αποκλειστικό της «Daily Mail», πρώτος στόχος είναι ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς, με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Ο δανεισμός του Λούκας Τορέιρα το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται πώς άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ και πλέον, οι Ροχιμπλάνκος κινούνται και για δεύτερο «Κανονιέρη». Ο λόγος για τον Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος φέρεται να είναι η πρώτη προτεραιότητα του Τσόλο Σιμεόνε για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Κίεραν Τρίπιερ για τα επόμενα 13 παιχνίδια, μετά την τιμωρία 2,5 μηνών που του επιβλήθηκε από την FA για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο 23χρονος φουλ μπακ ήταν στα ραντάρ των Μαδριλένων και πριν από αυτήν την εξέλιξη, αλλά πλέον οι διαδικασίες απόκτησής του επισπεύδονται, με την πρωτοπόρο της La Liga να ετοιμάζει πρόταση δανεισμού 5 εκατ. ευρώ. Πλέον, μένει να φανεί αν ο Μίκελ Αρτέτα θα συναινέσει στην παραχώρησή του, με δεδομένο ότι τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις 4 φορές ως βασικό στη φετινή Premier League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα