Ρεάλ Μαδρίτης: Ξανά θέμα με τη διαιτησία για μαρκάρισμα του Καζεμίρο...

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης: Ξανά θέμα με τη διαιτησία για μαρκάρισμα του Καζεμίρο...

bet365

Ο Κούμαν μάλλον πήρε ξανά ... τροφή για σχόλια αναφορικά με την διαιτησία στα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από νέο περιστατικό, αυτή τη φορά στη νίκη (2-0) της «βασίλισσας» επί της Γρανάδα.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα είχε σχολιάσει ένα χέρι που είχε κάνει ο Σέρχιο Ράμος απέναντι στην Εϊμπάρ δίχως να γίνει υπόδειξη παράβασης, ο Ζινεντίν Ζιντάν εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός πως οι αντίπαλοι της Ρεάλ ασχολούνται με την διαιτησία, όμως, υπήρξε νέο περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης στο ματς των «μερένγκες» με την Γρανάδα.

Ο Καζεμίρο φάνηκε να κρατάει τον Γιανγκέλ την ώρα που εκείνος μπαίνει στην περιοχή για να γίνει επικίνδυνος για την εστία της Ρεάλ, με τον VAR να μην εξετάζει πιο προσεκτικά την φάση...

Η φάση αυτή συνέβη στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν υπήρχαν ακόμα γκολ στην αναμέτρηση, με τους Καζεμίρο (57') και Μπενζεμά (90' + 3') να διαμορφώνουν το τελικό 2-0 στο δεύτερο μέρος.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα