Τόνι Κρόος: «Ο Μέσι δεν άξιζε να είναι φέτος στο Top-3 για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή»

Κώστας Τόπας
Τόνι Κρόος: «Ο Μέσι δεν άξιζε να είναι φέτος στο Top-3 για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή»

bet365

Ο Τόνι Κρόος υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έπρεπε φέτος να συμπεριληφθεί στους υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι νίκησε Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και κέρδισε επάξια τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από τη FIFA.

Σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος αυτός ο τίτλος δόθηκε δίκαια στον Πολωνό στράικερ της Μπάγερν Μονάχου τονίζοντας πως το άξιζε. Από την άλλη ο Γερμανός μέσος, υποστήριξε πως στην τελική τριάδα δεν θα έπρεπε να συμπεριληφθεί ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά τη φετινή σεζόν.

«Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Σίγουρα ο Λεβαντόφσκι. Το άξιζε και το πήρε αυτό το βραβείο. Αλλά ο Μέσι κατά την άποψή μου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο top-3 αυτή της λίστας μιας και αυτή τη χρονιά δεν τα πήγε καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος μέσος της Ρεάλ, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους Φλικ και Κλοπ.

«Και οι δύο είναι υπέροχοι προπονητές, βάσει των επιτυχιών τους. Ο Κλοπ είχε κι αυτός μια εκπληκτική χρονιά. Ο Φλικ είναι χαρακτήρας του 2020. Οχι μόνο οδήγησε την ομάδα του σε τρεμπλ αλλά νίκησε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε και σπάνια δεν έβαζε πάνω από τέσσερα γκολ στον αντίπαλο». Οσον αφορά τη σχέση του με τον προπονητή της Μπάγερν δήλωσε: «Είχα μόνο ένα πρόβλημα μαζί του. Στην εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, όταν ήταν βοηθός του Γιοάχιμ Λεβ, με ξυπνούσε για να πάω για πρωινό. Εγώ όμως δεν ξυπνούσα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα